X-Tornado Cloud System

Megoldás a sikerhez

Bérlő regisztrálása

<<< Vissza a letöltés oldalra 

Első lépések

Sikeres letöltést és telepítést követen Önnek először regisztrálni a kell cégét az X-Tornado Cloud rendszerbe. Csak regisztrált X-Tornado Cloud bérlő használhatja a bérelhető alkalmazásainkat.

A regisztráció Önre és cégére nézve nem jár semmilyen kötelezettséggel sem, a regisztráció díjmentes.

A regisztrációt követen az Ön cége regisztrált bérlje lesz az X-Tornado Cloud rendszernek.

A regisztrációhoz indítsa el az előzőleg már letöltött és telepített X-SBS Kis Üzleti Megoldás alkalmazást a Windows asztalra kirakott ikon segítségével, majd kövesse az alábbi utasításokat:

  1. A főképernyőn válassza a "Bérlői regisztráció és adminisztráció" lapot.
  2. Válassza az "Új bérlő regisztrálása..." nyomógombot.
  3. A megjelenő "Új bérlő regisztrálása - regisztrációs pult" képernyőn olvassa el figyelmesen az üdvözlő szöveget és válassza a "Következő >" nyomógombot.
  4. A megjelenő űrlapon ki kell tölteni a megadott mezőket. A félkövér bettípussal jelzett mezők kitöltése kötelező. Kérjük az e-mail cím mezőbe valós címet adjon meg, mert erre a címre fogjuk elküldeni a bejelentkezési adatokat. Bejelentkezési névnek minimum 4 karakterből álló nevet kell megadni. Válassza a "Következő >" nyomógombot.
  5. A Licenc-szerződést olvassa el figyelmesen. A "Licenc szerződést elfogadom" kapcsolót bekapcsolva Ön elfogadta a szerzdésben foglaltakat.
  6. Válassza a "Következő >" nyomógombot.
  7. A bérleti szerzdést olvassa el figyelmesen. A "Bérleti-szerzdést elfogadom" kapcsolót bekapcsolva Ön elfogadta a mindenkori hatályos Általános Szerzdési Feltételek - Bérleti szerzdésben foglaltakat.
  8. Válassza a "Következő >" nyomógombot.
  9. Ekkor egy ismertető szöveg jelenik meg, amely tájékoztatja Önt arról, hogy a "Befejezés" nyomógombra kattintva regisztrációs adatai rögzítésre kerülnek és hamarosan (1-2 perc) e-mail-ben megkapja a bérli bejelentkezéshez szükséges adatokat.

(Figyelem! A mindenkori adatok és árak a képen láthatóaktól eltérőek lehetnek.)

Fenntartjuk a változtatás jogát.