X-Tornado Cloud System

Megoldás a sikerhez

Bérleti konstukció beállítása

<<< Vissza a bejelentkezés bérlőként oldalra

Sikeres bérlői bejelentkezést követően az X-SBS megjeleníti a "Bérelhető és bérelt alkalmazások" képernyőt. Ezen a képernyőn lehet egy alkalmazás bérlését elkezdeni.

A képernyő a "Bérelhető és bérelt alkalmazások" táblázatban mutatja a bérelhető alkalmazásokat. Jelenleg csak az "X-SBS Kis Üzleti Megoldás" alkalmazás bérlése lehetséges. Az X-SBS alkalmazás bérléshez a következő lépéseket kell Önnek megtennie:

  1. Válassza a "Bérelhető és bérelt alkalmazások" lapot.
  2. A "Bérelhető és bérelt alkalmazások" táblázatban válassza az "X-SBS Kis Üzleti Megoldás" megnevezést.
  3. Válassza az "Új bérlés" nyomógombot.
  4. A megjelen "Bérlés" képernyőn látható a bérelni kívánt alkalmazás megnevezése, egy ismertető szöveg és a bérleti díj. A mindenkori aktuális árlistát megtekintheti az "Árlista..." nyomógombot választva.
  5. Válassza a "Következő >" nyomógombot.
  6. Egységárak megtekintése. Válassza a "Következő >" nyomógombot.
  7. Ezen az oldalon egy összesített táblázatban megtekintheti az Ön által beállított bérleti konstrukció jellemzőit. Válassza a "Következő >" nyomógombot.
  8. Ezen az oldalon kérjük olvassa el figyelmesen a "Licenc szerződés"-t. Amennyiben elfogadja, kérjük jelezze ezt "A licenc szerződést elfogadom" kapcsoló bekapcsolásával. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az X-Tornado Cloud alkalmazásokat csak elfogadott licenc szerződés mellet lehet bérelni.
  9. Válassza a "Következő >" nyomógombot.
  10. Kérjük olvassa el figyelmesen a megjelenő tájékoztató szöveget. A "Befejezés" nyomógombot választva Ön véglegesíti a bérleti konstrukció jellemzőit és ezt követően megkezdheti a bérelt alkalmazás használatát.

(Figyelem! A mindenkori adatok és árak a képen láthatóaktól eltérőek lehetnek.)

Fenntartjuk a változtatás jogát.