X-Tornado Cloud System

Megoldás a sikerhez

PayPal tranzakció

Bemutatjuk Önnek, hogy hogyan tud bankkártyás tranzakciót végezni a PayPal internetes bank védett, biztonságos web oldalán.

A PayPal bank web oldala sajnos nem érhet el magyar nyelven, de az alábbi képeket elláttuk az oldal megértéséhez feltétlenül szükséges ismertetőkkel. A képek a bankkártyával történő fizetést mutatják be.

Mielőtt rákattintana a "Buy Now" nyomógombra, feltétlenül ellenrizze, hogy megadta-e az "Ügyfél azonosító"-t. Hiányzó vagy nem létező ügyfél azonosító esetén is megtörténik a tranzakció, de ekkor nem kerül fel a befizetett érték az Ön, nálunk nyilvántartott folyószámlájára. Ebben az esetben keresse ügyfélszolgálatunkat: xtornado.cloud@gmail.com

Önnek három PayPal web oldalon kell végighaladnia. Ezek az alábbiak:

  1. Fizetési mód kiválasztása, rendelés ellenőrzése.
  2. Bankkártya és befizeti adatok megadása.
  3. Tranzakció áttekintése, jóváhagyása.

A tranzakciós folyamat a jóváhagyást megelőzőleg bármikor megszakítható a "Cancel and returning Karasz és Társa Bt." linkre kattintással. Ekkor a PayPal visszairányítja a böngészőt az X-Tornado Cloud web oldalára és megszakítja a tranzakciós folyamatot.

A 3. oldalon a "Buy Now" nyomógombra kattintva megtörténik a tranzakció és ezt követen a PayPal visszairányítja a böngészőt az X-Tornado Cloud web oldalára.

1. oldal

 2. oldal

3. oldal