X-Tornado Cloud System

Megoldás a sikerhez

Mi az X-Tornado Cloud rendszer?

A változó világ új kihívásainak megfelelve, újragondoltuk a szoftverfejlesztés, értékesítés, üzemeltetés és továbbfejlesztés eddigi gyakorlatát.

Ennek részeként szakítottunk a hagyományos kilens-szerver alapú alkalmazások fejlesztésével és áttértünk a háromrétegű alkalmazások készítésére. A mai modern rendszerekkel kapcsolatban már alapvető elvárás, hogy internet kapcsolaton keresztül is használhatóak legyenek. Erre a problémára sokan sokféle megoldással előálltak már, de mindegyik közös jellemzje, hogy az internetböngésző alkalmazáson belül próbálnak megoldást találni valamilyen, az aktuális trendnek megfelelő webes alkalmazásfejlesztési technológiát választva.

De a trendek jönnek-mennek. Az így született trendi alkalmazások használhatósága, fenntarthatósága erősen megkérdjelezhet. 

Ezért mi úgy döntöttünk, hogy nem használunk tiszavirág életű trendi alkalmazás fejlesztő és futtató megoldásokat. Helyette egy teljesen saját fejlesztésű, egyszerű, gyors, megbízható, biztonságos, fenntartható és nem utolsó sorban olcsó megoldással álltunk elő. Több éves kutató és fejlesztő munka eredményeként született meg az X-Tornado Cloud rendszer, amely teljes mértékben megfelel a ma és a holnap elvárásainak is.

Az X-Tornado Cloud rendszer egy felhő szemléletű technológia. A felhőben elhelyezett, általunk fejlesztett alkalmazásokat bárki bérelheti, internet kapcsolaton keresztül használhatja.

Mindez a gyakorlatban az Ön számára azt jelenti, hogy az általunk készített alkalmazások segítségével Ön már nincs bezárva a cége belső számítógépes hálózatába. 

Az alkalmazások a világ bármely pontjáról használhatóak, ahol van internet kapcsolat. Legyen az az Ön irodája, otthona vagy akár egy síparadicsom az Alpokban, bárhonnan, bármikor felügyelheti cége működését.

Nincs többé szüksége arra, hogy helyi szervert üzemeltessen. Az X-Tornado Cloud rendszerben a szerver egy internetközpontban került elhelyezésre, amelyet a mi szakembereink üzemeltetnek. Így csökkentjük cége informatikára fordított üzemeltetési költségeit.

Nincs többé szüksége arra sem, hogy adatbázisáról rendszeres mentéseket készítsen. Szakembereink ezt is elvégzik Ön helyett.

Természetesen igen nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy adatai a legnagyobb biztonságban legyenek. Az internetkapcsolathoz titkosított adatforgalmat használunk, a szervert jól képzett szakember gárda üzemelteti, az adatbázisáról pedig óránként készítünk biztonsági mentést.

A biztonságon túl természetesen számít a sebesség, hogy egy-egy művelet elvégzésekor Önnek mennyi időt kell várakozással töltenie a számítógépe előtt ülve. Gyors és hatékony algoritmusokkal maximalizáltunk az üzleti folyamatok sebességét és egyedi technológiai megoldásokkal minimalizáltunk az internetkapcsolaton forgalmazott adatok mennyiségét és a kommunikációk számát, növelve ezzel a sebességet és nem utolsó sorban csökkentve az Ön internetforgalom után fizetett esetleges költségét.

Egy alkalmazás használatánál kiemelt fontosságú a felhasználói felület. Az alkalmazás fejlesztőinek legtöbbször ez jelenti a legnagyobb nehézséget, mert igen nehéz jól használható felhasználói felületet készíteni. Az általunk létrehozott alkalmazás felhasználói felülete egy igen innovatív fejleszti csapat és egy igen kritikus felhasználói csoport együttes munkájából született meg. Az általunk fejlesztett alkalmazásokat jól áttekinthető képernyők és egységes működési mód jellemzi. Különböző képernyő felbontások mellet is kiválóan kezelhető felületet biztosít, továbbá ami igen fontos, hogy billentyűzetről is jól használható.

<<< vissza a főoldalra