X-Tornado Cloud System

Megoldás a sikerhez

Bejelentkezés bérlőként

 <<< Vissza a bérlői regisztrációs oldalra 

Sikeres bérőli regisztrációt követen, Ön a bérleti regisztrációs folyamat során megadott e-mail címre a regisztráció befejezését követen, 1-2 percen belül megkapja a bérlői bejelentkezéshez szükséges adatokat.

A bérlői bejelentkezési adatokat tartalmazó e-mail az xtornado.cloud@gmail.com e-mail címről érkezik. A levelet egy automata küldi, ezért kérjük ne válaszoljon rá.

Amennyiben az elektronikus levelet 1-2 percen belül nem kapta meg, kérjük ellenőrizze, hogy az e-mail kezelő rendszere nem helyezte-e a levelet a SPAM levelek közé.

Amennyiben megkapta az elektronikus levelet a bejelentkezési adatokkal, indítsa el az X-SBS alkalmazást (ha az még nem fut) a Windows (c) asztalra helyezet ikonnal. Ezt követen Önnek az alábbi lépéseket kell megtennie:

  1. Kérjük figyelmesen olvassa el a levél tartalmát. A különböző levelező rendszerekben az alábbi ábrától (Ábra 1) eltér módon jelenhet meg a levél tartalma. A levél tartalmazza a bérlői bejelentkezéshez szükséges adatokat, ügyfél azonosítót, bejelentkezési nevet és jelszót. Ezen felül tartalmaz egy csatolt file-t. A csatolt file-t kell Önnek elindítania. (A különböző levelező rendszerek eltérő módon kezelhetik a csatolt file-okat. Egyes rendszerekben a csatolt file-okra közvetlenül lehet egérrel duplán kattintva elindul a csatolt file-hoz rendelt alkalmazás. Más levelező rendszerekben előbb a csatolt file-t le kell tölteni és csak ezt követen a letöltött file-t lehet elindítani.)
  2. Miután sikerült elindítani az e-mail-ben kapott csatolt file-t, az X-SBS alkalmazásban megjelenik a "Bejelentkezés az X-Tornado Cloud rendszerbe" képernyő. Itt történik a bérlői bejelentkezés. A képernyőn az "Ügyfél azonosító" mezőben látható az Ön azonosító kódja, amely alapján mi Önt, mint bérlőt egyértelmen be tudjuk azonosítani. Látható továbbá a "Bejelentkezési név", amely a regisztrációs folyamat során megadott nevet tartalmazza és a "Jelszó" mező, amelybe Önnek be kell gépelnie az e-mail-ben kapott jelszót. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a jelszó kis- nagybet érzékeny.
  3. A jelszó megadását követően válassza a "Rendben" nyomógombot.
  4. Amennyiben az e-mail-ben kapott csatolt file elindítása nem sikerült, a "Bérlői regisztráció és adminisztráció" lapon válassza a "Bejelentkezés..." nyomógombot. A megjelenő "Bejelentkezés az X-Tornado Cloud rendszerbe" ablakban válassza az "Import xlogin..." nyomógombot. Keresse meg az előzőleg lementett csatolt file-t és válassza a "Megnyitás" nyomógombot. Ezt követően adja meg az e-mail-ben kapott jelszót a "Jelszó" mezőbe és válassza a "Rendben" nyomógombot.
  5. Ha sikeresen hajtotta végre a fenti lépéseket, akkor Ön bérlőként bejelentkezett az X-Tornado Cloud rendszerbe.
  6. Amennyiben nem sikerült bejelentkeznie, kérjük ellenőrizze a bejelentkezési adatokat és szükség esetén újra gépelje be a jelszót. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a jelszó kis- nagybet érzékeny. Ellenőrizze a billentyűzet CAPS-LOCK állapotát.

Probléma esetén keresse ügyfélszolgálatunkat: Kapcsolatok 

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az első sikeres bejelentkezéshez nem elegendő közvetlenül megadni az ügyfél azonosítót, bejelentkezési nevet és jelszót. Az X-SBS alkalmazásnak az e-mail-ben kapott csatolt file-ra is szüksége van.

(Figyelem! A mindenkori adatok és árak a képen láthatóaktól eltérek lehetnek.)

Fenntartjuk a változtatás jogát.

Ábra 1.