X-Tornado Cloud System

Megoldás a sikerhez

Bérleti konstrukció


Az X-SBS Kis Üzleti Megoldást az Ön cégének nem kell megvásárolni.

Nem kell egyszerre egy nagyobb összeget informatikai megoldásra költeni.

Az X-SBS Kis Üzleti Megoldást csak bérelni lehet. A bérleti konstrukciónk nagyon egyszer. Bérleti díjjat az adott felhasználó, adott napon történő első bejelentkezése után kell fizetnie. 


A bérleti díj: 

nettó 500 Ft / felhasználó / első bejelentkezés / nap + 27% ÁFA (bruttó: 635 Ft)

 Folyószámla egyenleg feltöltés 

Csak akkor fizet, amikor használja a rendszert

A felhasználói bejelentkezés utáni díj fizetéssel Ön annyi felhasználóval használhatja a rendszert, amennyivel csak akarja.

Bérleti díjjat csak az adott felhasználó, adott napon történő első, sikeres bejelentkezése után kell fizetnie. Ha egy felhasználó egy adott napon nem jelentkezik be a rendszerbe, nem kell díjjat fizetnie a felhasználó után. Ha egy adott felhasználó egy adott napon többször is bejelentkezik a rendszerbe, csak az első bejelentkezése díjköteles, minden további bejelentkezése díjmentes.

Feltöltéses rendszer

A bérleti díj megfizetéséhez Önnek egy tetszőleges összeggel fel kell tölteni a nálunk nyilvántartott folyószámláját. A felhasználói bejelentkezések után fizetendő díjjat ezen folyószámláról vonjuk le.

A folyószámla bankkártya segítségével interneten keresztül egyszerűen feltölthető.

A tényleges bankkártya tranzakciós műveletet a PayPal internetes bank végzi, biztonságos kapcsolaton keresztül. Cégünk nem kezel és nem tart nyilván bankkártya adatokat.

A feltöltött összeg a feltöltést követen pár percen (10-15 perc) belül megjelenik az Ön, nálunk nyilvántartott folyószámláján. Ekkor az Ön által megadott felhasználók bejelentkezhetnek a rendszerbe és korlátozás nélkül használhatják azt.

Amennyiben folyószámla egyenlege nem teszi lehetvé a bejelentkezést, mert a folyószámláján lévő összeg kevesebb mint egy bejelentkezéshez szükséges összeg, akkor is bejelentkezhet a rendszerbe. Ekkor azonban az adott felhasználó számára a rendszer csak körlátozott, PRÓBA funkcionalitással használható.

A mindenkori érvényes általános szerződési feltételeket itt tekintheti meg:
 Álltalános szerződési feltételek

A mindenkori érvényes licenc szerződést itt tekintheti meg:
 Licenc Szerződés

Cégünkkel és elérhetőségeinkkel kapcsolatos információkat itt tekintheti meg: 
Kapcsolatok

A PayPal internetes bankkal kapcsolatos tudnivalókat itt tekintheti meg:
 PayPal