X-Tornado Cloud System

Megoldás a sikerhez

Bejelentkezés felhasználóként

Miután megkapta a meghívó levelet

Ön, mint felhasználó e-mail-ben kapott meghívást a bérlő által bérelt alkalmazás használatára.

A levél tartalmazza az alkalmazás letöltésének web oldalát. Ön most ezt az oldalt olvassa.

Ahhoz, hogy a bérlő által bérelt alkalmazást tudja használni, előbb le kell töltenie azt. 

Letöltés

Az X-SBS Kis Üzleti Megoldás letöltése és telepítése igen egyszerű. Önnek először le kell töltenie az alkalmazást. A letöltést a letöltő központban végezheti el. A letöltő központba a következő linkre kattintva léphet be:


<<< Belépés a letöltő központba >>>


Bejelentkezés felhasználóként

Miután a letöltő központból sikeresen letöltötte az X-SBS.EXE file-t és elindította azt, kérjük hajtsa végre az alábbi lépéseket:

  1. A kapott levél tartalmazza a felhasználói bejelentkezéshez szükséges adatokat, ügyfél azonosítót, bejelentkezési nevet és jelszót. Ezen felül tartalmaz egy csatolt file-t. A csatolt file-t kell Önnek elindítania. (A különböző levelező rendszerek eltérő módon kezelhetik a csatolt file-okat. Egyes rendszerekben a csatolt file-okra közvetlenül lehet egérrel duplán kattintva elindítani a csatolt file-hoz rendelt alkalmazást. Más levelező rendszerekben előbb a csatolt file-t le kell tölteni és csak ezt követően a letöltött file-t lehet elindítani.)
  2. Amennyiben az levélben kapott csatolt file indítása sikeres, elindul az X-SBS.EXE alkalmazás és megjelenik a "Bejelentkezés az X-Tornado Cloud rendszerbe" képernyő. Itt Önnek meg kell adni a levélben kapott jelszót a "Jelszó" mezőbe. Figyelem! A Jelszó kis- nagybet érzékeny.
  3. Ezt követően válassza a "Rendben" nyomógombot.
  4. Sikeres bejelentkezést követően Ön felhasználóként használhatja az X-SBS Kis Üzleti Megoldás alkalmazást.

Probléma esetén keresse ügyfélszolgálatunkat: Kapcsolatok 

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az első sikeres bejelentkezéshez nem elegendő közvetlenül megadni az ügyfél azonosítót, bejelentkezési nevet és jelszót. Az X-SBS alkalmazásnak az e-mail-ben kapott csatolt file-ra is szüksége van.


Jó munkát kívánunk!

(Figyelem! A mindenkori adatok és árak a képen láthatóaktól eltérőek lehetnek.)

Fenntartjuk a változtatás jogát.